Min familj

Min underbara familj består av:

Sebastian

Min underbara sambo. Han är från början från Tyskland men kom hit för att arbeta. Han är utbildad murare men arbetar här i sverige som kakelsättare. Jag hittade Sebastian på krogen och drog med honom hem :-). Eller rättare sagt han hittade mig, jag va inte intresserad förrän jag blev kanonfull.. Haha!! Vilken jävla tur att jag blev det, för ett år senare så bor vi tillsammans och har världens underbaraste son.

Damien

Våran underbara son. Han va inte ett dugg planerad, utan råkade bli till 1 ½ månad efter att jag och Sebastian träffades. Nu känns han otroligt efterlängtad. Han är vårat allt.


Siri

Min kisse.. Henne skaffade jag för att min dåvarande Rottweiler skulle ha lite sällskap när hon blev ensam i hemmet.. Hon är en vanlig bondkatt. Det skriker bondkatt om hela henne. Hon följer sina egna vägar, gör som hon vill och gosar på hennes villkor. Men när hon väl gosar så är hon helt underbar..


Quintus

Prinsen (den andra katten).. Honom fick jag av min väninna Anna som inte kunde ha honom kvar. Han är en Helig Birma ut i fingerspetsarna.. Han är fin i kanten och tror att alla finns till för honom. Han verkar tro att han ägen lägenheten och vi andra bara är hyresgäster. Han är skrikig och kräver uppmärksamhet. Oj, va trött jag kan bli på honom, men så tittar han på mig med sina vackra ögon och då smälter man. Han är fruktansvärt go, älskar att ligga nära mig.


Lämna en kommentar